Styret

 
Her er en liten oversikt over hvem som sitter i styret i 2017.  Det er bare å ta kontakt med oss hvis du har noe på hjertet.  Mail: styret@nedreromerike.com
 
 

 
  Nestleder: Jonas Rygh
Markedsansvarlig, snart sittet 4 år i styret.
Utarbeider grafisk materiell til web og trykk for profilering av konkurranser, events og annet.
Har også hatt vervet nestleder siden April 2015.

 
 
Styremedlem: Gerd Stalheim Wiggen
Har ansvar for nettsidene og facebook -sidene til foreningen. Jeg har sittet i styret siden April 2015. Du finner meg som oftest på treningstimene på Nordby.

 
  

 Styremedlem: Berit Lindmo
 Jeg har sittet i styret siden april 2015 og leder en egen gruppe som jobber spesielt med informasjon. Jeg er også kontaktperson for vertene inn mot styret. 
Jeg begynte å trene i F&S for 3 år siden og har vært vert siden høsten 2013. I dag er jeg vert for Basistimen i Kjennhallen på onsdager. 
Jeg trener så ofte jeg kan og det kan være du treffer meg på både Basis, Middels, Fuego, Sirkeltrening og Flex.
  

Styremedlem: Sidsel Aarnær Aarbo
Hei - jeg er nettopp blitt styremedlem i Friskis og Svettis og jobber sammen med Berit og Jonas med å lage markedsføringsmateriell. 
Og så prøver jeg å få med meg forskjellige treningstimer på Gjellerås og i Bordtennishallen.

  
 
 Styremedlem: Silje Steen
Jeg har vært aktiv medlem hos Friskis & Svettis i mange år. For meg er F&S en treningsform som passer meg utmerket, som både er uhøytidelig og hvor trenere gir oss både inspirasjon og glede til å fortsette. Gleden av å være medlem av F&S førte til at jeg valgte å ta verv som styremedlem fra høsten 2016. Mulighet til å kunne være med på laget for å skape flere gode tilbud til våre nye og aktive medlemmer, ser jeg frem til å kunne bidra med sammen med styret. 
 
 Styremedlem: Ingunn Berg 
-Jeg er nyvalgt styremedlem og er med i markedsføringsgruppa i foreningen. Jeg begynte å trene i F&S for litt over to år siden og har ikke angret et sekund. Du finner meg på treningen på Gjellerås på mandager og i Kjennhallen onsdager
 
 Styremedlem: Jane Kleiven
Hei, jeg heter Jane Kleiven og er ivrig bruker av F&S som jeg synes har et særdeles godt og varierende treningstilbud -  her kan alle muskler trenes, også lattermusklene.
Jeg ble først oppmerksom på F&S 2010-ish og ble raskt frelst. Jeg liker veldig godt å trene Step styrke, middels og styrkerom - eller rettere sagt alle former - forandring fryder.
Jeg ble valgt inn i Styret 2016 og håper jeg kan gjøre en god jobb for dere der. Har dere ris eller ros så nøl ikke med å ta kontakt med meg.
 

Styreleder: Pål Brun-Hansen
 


Sist endret av: Gerd Stalheim Wiggen. Sist endret dato/tid: 25.09.2017 14:35:03

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #95